Gezinsviering: TOETERTOE  !!!

Omdat wij kinderen belangrijk vinden, is er de eerste zondag van de maand telkens een gezinsviering.

Dankzij de verhalen, waar jong en oud even geboeid naar luisteren, dankzij de knutselmoment of onderonsje speciaal voor de kinderen wordt dit een aangenaam vieren voor gans het gezin.

Het is een fijne manier voor kinderen om stapsgewijs de weg van een gelovig leven te ontdekken.

De kinderen die zich voorbereiden op hun eerste communie of het vormsel, worden speciaal aangesproken om mee te werken.

Iedereen, zowel jong als oud, is van harte welkom in deze vieringen. Zo kunnen we de vrede van de Heer en de vreugde om het samen vieren, delen over de generaties heen.

Waar? Wanneer?

Elke eerste zondag van de maand om 10 uur in onze parochiekerk.
Niet tijdens de maand juli en augustus of bepaalde feestdagen.

Werkgroep?

Dirk Geesels, Tina Schiltz, Mieke Van Der Perre, Reinilde Lauwers, Gerd Sarens en Kris Vertonghen.

Om de tekst van het gezinsvieringsboekje te bekijken, klik hier: Toetertoe 2016